Zaiful's FotoPage

By: zaif zain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Naga Tasik Chini - Istana Budaya

 
 
Prop menarik di pintu masuk
View all 26 photos...

Alang-alang balik ke Seremban hari ni, aku berkesempatan ikut Dyll dan kekawan dia pergi tengok teater di Istana Budaya. Ini first time aku tengok teater dan masuk ke Istana Budaya tu walaupun dah berapa lama Istana Budaya tu dibuka. Aku ingat lagi dulu2 teringin gak aku nak tengok teater ni, camne la rupanya teater nih. Yang aku tengok pun rakaman yg keluar kat tv tapi cam bosan jek.. orang kata live baru ade feel nak tengok.. so kesudahan cerita aku ni pasal teater Naga Tasik Chini ni, akan aku ceritakan kat blog aku http://zaif.blogdrive.com


Sunday, 28-May-2006 09:35 Email | Share | | Bookmark
Lama tak update

face touch up by makeupilot
Shaz - kenalan baru
Minum
View all 8 photos...
aku heran tul.. umah aku ni payah tul nak upload gambar kat fotopages.. problem ngan router kot.. tapi malam tadi aku tengok kawan aku sorang yg dok guna pc kat umah aku ni, bleh plak update gambar2 dia.. so aku nak cuba balik...


Sunday, 19-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Musim Buah-buahan

 
 
 


Friday, 17-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Robina Park, Penang

Golden Sunset
Golden Beach
The Bay
View all 6 photos...
Petang-petang boring kat rumah.. aku ajak dua tiga orang kawan aku lepak tepi pantai berdekatan umah aku.. sambil tu ambik je gambar tepi pantai tu apa yang terlintas.


Saturday, 4-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Header

 


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net